Podzimní program Najdi svůj sport – Praha 2020

Prázdniny, které měla spousta dětí už od března, utekly jako voda a tak tu máme čas padajícího listí a brzkých večerů, což samozřejmě znamená, že je tu také čas našich sportovních prezentací programu Najdi svůj sport – Praha 2020, se kterými opět zavítáme přímo za vámi do školek, škol a víceletých gymmnázií, případně jinam.

Cílem našeho programu je, vesele, hravě a zdravě prezentovat sport, dětem a mladé generaci neboť pohyb je přece pro děti to nejlepší, co jim můžeme nabídnout, aby byly posléze přirozeně imunní a zdravé, zvláště v této „COVID“ době!

Startujeme 15. září!!!!!

Takže tedy, jste škola z Prahy? Zatím jste s námi nikdy nespolupracovali, nevadí!

Stačí nás jen kontaktovat, domluvit si termín a my za vámi rádi přijedeme s naší veselou partou se kterou budou vaše děti hodně křičet, ale hlavně se budou nenásilnou formou hodně pohybovat a sportovat. A to přece jde. Co budete dělat jako učitelé, vy? Můžete se přidat nebo si dáte malou přestávku, protože po naší prezentaci budou, a to vám garantuji, chtít všichni další…..

Teď vážně, přijedeme k vám do školy, vezmeme si třídu či dvě, zajdeme na vaše hřiště či do tělocvičny a pak už si jen děti barevně odlišíme dresy a spustíme sportovní program, který bere ohledy i na ty co moc nesportují či mají nějaký hendikep. A navíc, je to pro vás grátis neboť i v této době máme partnery, kterým záleží na budoucnosti nové generace. Díky jim.

Kontaktujte nás, budeme se těšit!

Ondřej Rygl – o.ragby@seznam.cz – 774 160 227

Karel Ševčík – karelsevcik10@gmail.com – 775 346 098

BAMBYK