Náročný podzimní čas – říjen

Jako každý rok, patří říjen mezi nejnáročnější období našeho programu. Jelikož se blíží zimní čas, tak se snažíme využít každého pěkného dne ke sportování ve venkovním prostředí a mimo tělocvičen a hal kam se přesuneme v momentě kdy se posune podzimní čas o hodinu dozadu, takže bude velmi brzy tma.

První říjnový týden jsme se zaměřili na činnost s dětmi na Praze 5, Praze 1 a v Plzni a tradiční víkendové klání v Olomouci (Olomoucký kraj), druhý týden nás čekala tradiční návštěva Ostravy (Moravskoslezský kraj), kde společně s akcemi na Praze 5 a víkendovou sobotní sportovní akcí v Chrášťanech u Prahy (Středočeský kraj) a nedělní v Českých Budějovicích (Jihočeský kraj) se do našich programů zapojilo hodně dětí, ale i jejich rodičů.

V od 10 do 16. října proběhly akce pro děti na Praze 1, Praze 5 a Praze 6 a víkend proběhlo školení a kemp v Kralupech nad Vltavou.

Ve 42. týdnu nás čekal tradiční víkendový rozvojový ragbyový kemp v Kralupech nad Vltavou (Středočeský kraj), kde se sešlo celkem 65 dětí a 10 dospělých asistentů/ trenérů a který byl zaměřen na rozvoj herních dovedností neboť samotní absolventi se již zapojili do soutěžních utkání ve svých klubech.

V týdnu od 24 do 30. října nás čekaly akce na Praze 5 a tradiční návštěva Jihomoravského kraje, respektive Břeclavi a Valtic, kde jsme prezentovali naši činnost během školení, souběžně pokračovaly víkendové akce v Rakovníku a Říčanech (Středočeský kraj).

Poslední říjnový týden, kdy probíhají na většině míst české republiky podzimní prázdniny nás ve středu a čtcvrtek čeká vlastní evaluace našich lektorů (Praha, Plzeň a Brno). No a už se těšíme co přinese listopad.

AK