Hotel Flora Olomouc je naším novým letošním partnerem ubytování

Tento rok bude naším partnerem zejména pro letní akce a kempy nový hotelový komplex. Změna se udála se po dlouhých osmi letech, kdy jsme spolupracovali s CPI, skupinou Accord Hotels. Nicméně nabídka od tohoto subjektu je v současné době nad naše ekonomické možnosti a naše organizace může dotovat výši ubytování jen do určitých mezí.

Jsme rádi, že budeme moci vyzkoušet tradiční olomouckou ubytovací „baštu“, která nabízí své služby zejména sportovním organizacím a skupinám, se kterými má bohaté zkušenosti.

Hotel je situován naproti parku Flóra a je vzdušnou čarou 500 metrů od centra historické části města. Když z hotelu vykročíme doprava narazíme po 300 metech na tramvajovou zastávku naproti restaurace „U Drápala“ alias „Musee de rugby“ odkud to máme dvě stanice ke sportovnímu areálu.

Když zabočíme doleva, dojdeme zhruba po 10ti minutách na koupaliště či dopravní hřiště. Oba subjekty v horkém létě vždy využíváme hlavně ve volných chvílích.

Když se vydáme kolmo přes park, dorazíme přímo na historické náměstí k radnici, kašně se želvou, případně k orloji, ale také do tzv. naší druhé klubovny „Na břehu Rhony“, kterou ke svým debatám nad sportovní náplní využívají zejména trenéři a dospělí návštěvníci letních kempů během poobědového času.

O tom co plánujeme a jaký bude v létě na obou kempech program, to vám přiblížíme příště.

Karel Ševčík