Náročný měsíc, ten letošní květen

Celý květen byl na všech úrovních velmi bohatý na akce a činnosti. Kolektiv „copywritherů“ dopracoval základní metodické materiály, které budou po grafickém zpracování a dokončení prezentovány na základních školách, během prezentací programu Najdi svůj sport. Celý tým si pěkně „máknul“, ale těch více jak 150 hodin práce se vyplatilo a doufáme, že se budou líbit a hlavně sloužit.

Také jsme zahájili naši akviziční činnost na základních školách v šesti krajích České republiky (Jihomoravský kraj, Olomoucký kraj, Zlínský kraj, Středočeský kraj, Plzeňský kraj a Jihočeský kraj) a v Praze, kde proběhly základní pohybové akce pro děti I. stupně základních škol.

Tým „grafiků“ v krátkém čase vytvořil novou vizuální identitu sportovního vybavení pro děti a naše trenéry a učitelky, učitele a doufám, že se dětem, ale i dospělým bude naše nové vybavení líbit. Když všechno dopadne dobře, představíme ho v pátek 14. června na akci na Praze 5. Zde chystáme pro účastníky i velké překvapení v podobě účasti novozélandských ragbistů, kteří se možná zapojí i do pohybových aktivit s dětmi.

Mladí sportovci našeho spolku se také činili a odtrénovali a odehráli spoustu utkání a turnajů, projeli i vzdálené kouty naší vlasti a snad nikde neztráceli dobrou náladu a předváděli sympatické výkony. Ostrava, Zlín, Olomouc, Plzeň, Vrchlabí, České Budějovice, to je jen malý výčet destinací kam je chuť sportovat a poměřovat své výkony, zavedla.

Vybraná skupina ragbistů do 12-ti let také odjela na mezinárodní sportovní akci do francouzského Angouleme a na hřišti se neztratila, pouze na letišti, ale o tom snad psát nebudeme. Však až se najdou, ozvou se.

Už se těšíme na červen…