Co nelze vyjádřit slovy…..

Od prvních nesmělých krůčků jsme se přehoupli do více jak patnáctileté činnosti a toho bychom bez podpory našich partnerů nikdy nedosáhli. Všem našim dlouholetým, ale i těm novějším partnerům bychom chtěli poděkovat a to hodně poděkovat!

Jsme rádi, že s námi sdílíte naše vize, které máme.

Děkujeme hlavně za děti, u kterých až budoucnost ukáže, jak se svým životem naloží.

Společně jim věnujeme čas, prostředky, lásku a vášeň ke sportování a ve skrytu duše trošku očekáváme, že jednou z malého kluka či holky vyroste slušný a úspěšný člověk nebo sportovec.

Chtěl bych poděkovat i za naše lektorské týmy, které jsou tvořeny z našich absolventů.

Že se společně, máme čím chlubit, mi došlo na nedávné společenské akci, kterou pořádala Česká ragbyová unie, kdy jsme v rámci ankety o nejlepší ragbisty či ragbistky všech věkových kategorií, nacházeli jednoho hráče či hráčku mezi oceněnými a kteří prošli našimi programy.

U srdce nás zahřálo ocenění v roce 2018 a první místo pro Marka Šimáka v kategorii Ragbista sedmičkového ragby, který v současnosti nejenom, že úspěšně studuje, ale je zároveň oporou dospělé reprezentace České republiky.

Další z vítězů, Adam Koblic, vyhrál kategorii nejlepší ragbista do 18 let, který přímo z pódia nezapomněl poděkovat Ragbyové akademii Yvese Perrota.

Oba mi ihned vyvstali před očima, jak jako malí kluci přišli s plachými úsměvy, se spoustou otázek a očekávání k nám.

Jsou to maličkosti, ale ty nám společně dodávají chuť a sílu do další práce,

do dalších patnácti let, do budoucna…..

 

Za celý kolektiv Sportu bez předsudků

S úctou a uznáním

Karel Ševčík – zakladatel programu a současný prezident