EVENT – Ragby bez předsudků

Program s aktivní prezentací ragbyových hodnot

Program je primárně určen k prezentaci ragby a jeho společenských hodnot mezi seniory a dospělou populací. Primárně je zaměřen na pedagogické pracovníky, kteří se s ragby seznámili v průběhu našich programů pro děti a mládež. Sekundárně je zaměřen na ekonomické subjekty, které seznámení s ragby mohou použít jako klasický eventový program pro své zaměstnance či klienty a jejich rodinné příslušníky neboť právě u ragby dochází ke kolektivní spolupráci v rámci pevně daných pravidel a času.

Během programu se seznámíte se základními ragbyovými pravidly, ale hlavně s jeho společenskými hodnotami, které v tomto sportu nejsou pouhým klišé.

Respekt, slušnost, integrita, spolupráce, čest, Fair Play, to jsou hodnoty, které vyznává každý ragbista na celém světě a proto je ragby tolik odlišné od jiných sportů.

 

    Ragby jako firemní event? To my umíme

    Program pro obchodní společnosti, firmy a širokou veřejnost.

    Program je skvělou příležitostí pro doplnění firemní akce pro zaměstnance či klienty a jejich rodinné příslušníky. Jde o aktivní seznámení se základními ragbyovými pravidly a hodnotami. Vše je zakončeno aktivním zápasem mezi dvěma či více týmy.

    Také ho rádi představujeme učitelům prvního stupně základních škol a pedagogům víceletých gymnázií, kteří se s ragby chtějí seznámit.

    Hodnoty ragby – respekt, slušnost, integrita, spolupráce a čest