Hurrá, máme náš web zpátky…“spasiba“

Uff, to byla doba…..

Skoro čtyři měsíce to trvalo než se nám vše zase podařilo vypátrat, nastavit, doplnit. Ještě že máme růžové vidění světa neboť krádeže a následné žádosti o vykoupení se, byly z naší strany doprovázeny spíše jadrnými výrazy jako třeba ….“Jdi mi k šípku“ a podobně….

No, ale už je to za námi, stejně jako mnoho akcí o kterých budeme zpětně informovat a které nás, ale i naše účastníky bavily i bez sociálních sítí a pak že se dnes bez nich nedá fungovat.

No, co nás čeká nejdříve? Máme už těsně před vydáním publikace Jak trénovat ragby 2, kterou autor Karel Ševčík JR a spoluautoři kapitol Karel Berounský SR a Dan Rygl, tentokráte zaměřili na menší sportovní kluby. Také jsme podali žádost o provozování lední ano lední ne letní plochy v překrásném areálu Na Císařce neboli „Cindě“ kde za pomocí přátel a partnerů chceme zvýraznit a ochutit náš zimní program pro děti a širokou veřejnost. Tak nám držte palce až to vyjde přijďte si k nám zabruslit a dát si velmi dobrý a velmi horký čaj, od koho zatím neprozrazuji.

Tak zatím ahoj, Karel