Srpen, čas letních kempů pro děti a mládež

I v srpnu jsme i přes hrozbu ,,koronaviru“,nezaháleli.

17 – 21. srpen – Plumlov u Prostějova

25 – 29. srpen – Stuchlovice u Kamýku nad Vltavou

Na obou akcích se Sport bez předsudků prezentoval se svými programy, které jsou zaměřeny na sportovní aktivitu dětí, mládeže a dospělých. Moravská akce byla pod patronací naší moravské odnože tedy SBP – Morava a všechny tři naše projekty – Najdi svůj sport, Ragbyová akademie Yvese Perrota a také prezentace nově upraveného programu Školní liga ragby, který od září ponese jméno Ragby + Škola + Zábava se setkala s nadšením všech zúčastněných.

Samozřejmě jsme také nezapomněli odprezentovat naše partnery a spolupracující organizace, které máme vždy krásně vytištěné na našich rozlišovacích dresech, kterými všude budíme úžas a pozdvižení, protože pak se můžeme pochlubit spoustou momentek na kterých jsou spokojení účastníci v dresech s logem našich partnerů.

V Prostějově byla účast poměrně komorní pouhých 32 osob, ale již o týden později v Kamýku nad Vltavou na naše lektory čekalo přes sedmdesát dětí a mládežníků. Sport a naše hodnoty, jsme odprezentovali opět se ctí a tímto děkujeme všem organizátorům bez kterých si tyto akce nedovedeme představit

Pavle a Česťo, moc děkujeme!

BAMBYK